TOP دیابت نوزاد SECRETS

Top دیابت نوزاد Secrets

Top دیابت نوزاد Secrets

Blog Article

پیشگیری از دیابت نوع ۱ غیرممکن است، اما کودک می‌تواند کارهایی را انجام دهد تا شانس ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهد:

لوزالمعده هم در واکنش به این کار، انسولین ترشح می‌کند، اما وقتی این انسولین نمی‌تواند کارش را درست انجام دهد، میزان قند خون همچنان بالاتر می‌رود و انسولین بیشتری تولید می‌شود.

زمانیکه هر یک از این علائم را مشاهده کردید می‌بایست به پزشک مراجعه کنید.

سرطان دهانه رحم چیست؟ تشخیص علائم سرطان و طول عمر بیماران

برای افراد مبتلا به پیش دیابت، متفورمین ممکن است برای کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دو تجویز شود.

توصیه می‌شود جهت مشاوره و راهنمایی بیشتر به پزشک متخصص تغذیه مراجعه کنید بهترین دکتر تغذیه

مژگان گفت: ۱۴۰۲/۰۹/۲۷ در ۱۰:۰۹ ق٫ظ بنده دیابت نوع ۲دارم و با خوردن قرص دیابزید و اوامت باز هم سطح قند خون م بالا هستش لطفا راهنمایی کنید نگرانم

چون دیابت در بین کودکان کمتر شایع است، ممکن است علائم آن مربوط به سایر بیماری‌ها باشد. به همین دلیل، ممکن است دیابت را بطور دقیق تشخیص ندهند.

انجام فعالیت‌ ورزشی و جسمی منظم در طول هفته نه فقط برای دیابت تیپ ۲ که برای همه لازم و ضروری است. ورزش روزانه به کنترل قند خون و مدیریت کلسترول کمک می‌کند و ریسک عوارض دیابت مثل اختلال کلیوی، بیماری‌های قلبی و عصبی و اختلالات چشمی را به حداقل می‌رساند.

درنتیجه میزان قند خون (گلوکز) از حالت استاندارد بالاتر می‌رود. سلول‌های بدن فرد مبتلا به دیابت نوع ۲ توانایی جذب قند از مواد غذایی خوراکی را ندارند.

برخی افراد هم تا زمان بروز عوارض بیماری اصلا هیچ علائمی ندارند. از نشانه‌ها و علائم شایع دیابت شیرین غیروابسته به انسولین می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

این سطح قند خون به طور مزمن بالا ، خطر ابتلا به مشکلات جدی در سلامتی فرد را افزایش می دهد. اگر قند خون more info به مرور کنترل نشود ، عوارض ایجاد می شود. این شامل:

پرستار کودک باید تمام این علائم و نشانه ها را زیر نظر بگیرد و علائم و علت دیابت در کودکان و نوجوانان را به صورت کامل بداند.

دیابت نوع ۲ (دیابت بزرگسالان یا دیابت غیروابسته به انسولین)، یکی از شایع‌ترین انواع دیابت بوده و حدود ۹۰ درصد بیماران دیابتی را تشکیل می‌دهد. برخلاف دیابت نوع ۱، بدن در زمان ابتلا به دیابت نوع ۲ انسولین تولید می‌کند؛ اما یا میزان انسولین تولید شده توسط پانکراس کافی نبوده و یا بدن نمی‌تواند از انسولین تولید شده، استفاده کند. زمانیکه انسولین کافی وجودنداشته باشد و یا بدن از انسولین استفاده نکند، گلوکز (قند) موجود در بدن، نمی‌تواند وارد سلولهای بدن شده و باعث جمع شدن گلوکز در بدن بشود و بدن را دچار مشکل و نارسایی نماید.

Report this page